Eemelistä sanottua

Valto Koski

Tulevalle kansanedustajalle on tärkeää, että hänellä on laaja yhteiskunnallinen kokemus sekä taustatukenaan ihmisiä, jotka voivat antaa kokemuksensa hänen käyttöönsä. Eemeliltä nämä molemmat tekijät löytyvät. Olof Palmen sanoin, politiikka on tahdon asia ja uskon, että tätä tahtoa löytyy myös Eemeliltä.

Valto Koski, SDP:n kansanedustaja 1995 - 2011

 

Ville Skinnari

Olen todella ylpeä, että Eemeli on lähtenyt ehdolle, ja siitä yhteistyöstä, jota olemme viime vuosina saaneet tehdä. Toivottavasti yhteistyö jatkuu vaalien jälkeen Arkadiamäellä.

Ville Skinnari, kansanedustaja, SDP:n varapuheenjohtaja

 

Timo Harakka

Tutustuin Eemeliin SDP:n puoluekokouksen alla vuonna 2017. Vaikutuin erityisesti talouspolitiikan osaamisesta. Eemeli on fiksu, perehtyy asioihin ja hallitsee laajoja kokonaisuuksia. Eduskunta tarvitsee hänen kaltaistaan uutta, edistyksellistä verta.

Timo Harakka, kansanedustaja

 

Tutustuin Eemeliin paremmin kuntapuheenjohtajakoulutuksessa, tuttuja olemme olleet jo aiemmin. Oli ilo havaita, miten analyyttisesti nuori mies pohti valtion ja kuntien asioita. Eemeli on rauhallinen, helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa voi keskustella monesta aiheesta. Uskon, että Eemeli toisi uutta osaamista ja nuorta näkökulmaa eduskuntaan.

Titta Erkkilä, Haminan kaupunginhallituksen puheenjohtaja

 

© 2023 Eemeli Lehtinen